Aanbod

Waarmee kan ik je helpen?

Een paddock paradise is een leefomgeving waarin een paard zo veel mogelijk wordt gestimuleerd om zijn natuurlijke gedrag te vertonen. Eigenlijk maak je in het klein een natuurlijke leefomgeving na. Een paddock paradise bestaat uit verschillende looppaden (tracks) en diverse voerplaatsen, waardoor bewegen en nieuwsgierigheid worden gestimuleerd. Zelf vind ik het erg belangrijk om paarden voldoende verrijking en keuzemogelijkheid te bieden. Ook betrek ik graag de omgeving in het plan, zodat het paddock paradise ook voor andere dieren, zoals vogels, een fijne plek wordt.

Wil je zelf aan de slag met het aanleggen van een paddock paradise, maar vind je het lastig om een plan te maken? Ik help je graag op weg!

Online videocall brainstorm

Heb je zelf al wat ideeën voor je paddock paradise en heb je nog wat laatste tips nodig? Of vind je het juist lastig om te beginnen met een ontwerp? Samen bespreken we je plannen en geef ik tips waar nodig. Ask me anything!

Rondleiding en brainstorm bij Ukie’s

Wil je inspiratie opdoen in mijn paddock paradise? Dat kan! Je krijgt een privé rondleiding en ik vertel je alles over het paddock paradise. Je mag ook de plattegrond van je eigen perceel meenemen, zodat we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden.

Advies en brainstorm bij jou op locatie

Ik kom bij jou op locatie en samen brainstormen we over de mogelijkheden. Hierbij geef ik tips en adviseer ik welke planten en verrijking je kunt gebruiken. Aan het eind van deze sessie hebben we een plan gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt.

Compleet online advies

Wil je liever een compleet online advies? Aan de hand van je persoonlijke wensen en een plattegrond van jouw perceel maak ik een digitale schets met een bijbehorend adviesrapport. Met dit advies kun je daarna zelf aan de slag om jouw paddock paradise te realiseren.

Workshops

Wil je liever met een groepje langskomen of samen iets ontwerpen? Ik organiseer regelmatig workshops en inspiratiesessies. Ga naar de agenda voor de actuele kalender.

Recencies

Kelly van de Ven:

Marloes heeft voor mij een uitgebreid paddock- en planten advies gemaakt. Ik ben super blij met alle info en de plattegrond die er bij zat en ben er direct mee aan de slag gegaan.

Het fijne is dat het allemaal hele toegankelijke adviezen zijn en je kunt er met weinig budget heel veel mee doen. Het is echt een aanrader om een plan te laten maken bij Marloes!

Erna Schatorjé-Muurmans:

Ik heb een klein perceel, (1030m2) grond met fruitbomen en ik wil daar voor mijn pony en veulen het maximale uithalen. Een klein stukje paradijs op aarde. Maar ik wist niet hoe en ook niet wat te doen met al die bomen op kleigrond.

Marloes is komen kijken en heeft me goede tips en adviezen gegeven over alles, de bomen, wateropvang, voederpunten, bodem, nieuwe beplanting met eetbare bloemen, gras en kruiden. Bovendien is er een hele leuke ruwe schets gemaakt waarvan ik, en ik hoop mijn pony ook, helemaal blij van ben geworden. Ongelooflijk wat mogelijk is op dit kleine stuk.

Enorm veel zin om dit paradijsje te gaan verwezenlijken. Marloes dank je!

Karen Bergen:

Marloes heeft ons geholpen met de uitgebreid advies om ons paddock paradise nog verder uit te breiden tot een waar plantenparadijs voor onze paarden, onszelf en ook allerlei andere dieren, zoals vogels en insecten. Ik kan je Marloes zeker aanraden. Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en vertaalt dit met behulp van een uitgebreide vragenlijst die je op voorhand invult een prachtig advies op maat van jouw perceel en wensen. Ik ga met plezier aan de slag om dit te realiseren!

Marcia Maes:

Het was een super leuk en gezellig bezoek! Ik heb een heel mooi plan gekregen en veel tips waarmee ik echt iets moois kan gaan maken. Heel vlotte communicatie voor, tijdens en na het bezoek. Een dikke aanrader dus!