Verzending binnen Nederland en België

Boek Paddock Paradise

22,95

Paddock Paradise. Een gids voor het natuurlijk houden van paarden – Jaime Jackson
Een Paddock Paradise is een revolutionair model voor een veilige, natuurlijke manier van paarden houden en hoefverzorging. Dit model is gebaseerd op het onderzoek van Jaime Jackson naar wilde paarden. Paddock Paradise is toe te passen op vrijwel alle grondoppervlaktes en -vormen en binnen elk klimaat!

Categorie:

Wat is een Paddock Paradise?
Het antwoord op die vraag vind je in deze prachtige, duidelijke en leerzame gids van Jaime Jackson. Jaime Jackson heeft naar aanleiding van zijn legendarische onderzoek naar het leven van wilde paarden een revolutionaire methode ontwikkeld om gedomesticeerde paaren zo veel mogelijk op een natuurlijke manier te kunnen huisvesten. Het doel van een paddock paradise is paarden te stimuleren tot het instinktief vertonen van natuurlijk gedrag en beweging. Dit is de sleutel tot mentaal en fysiek gezondere paarden.

Wie is Jaime Jackson?
Expert op het gebied van Natuurlijke Hoefverzorging en het leven van wilde paarden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over onder andere hoefverzorging en hoefbevangenheid. Jaime is directeur van de Association for the Advancement of Natural Horse Care Practices (AANHCP).

Details:
Auteur: Jaime Jackson
Vertaling en uitgever: Marijke Schimmelpennink
ISBN: 9789090296418
Aantal pagina's: 121
Bindwijze: Paperback