Workshop paardvriendelijke huisvesting – 5 november

99,00

 

Ontwerp je eigen paardenparadijs.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Wil je zelf aan de slag met het maken van een paardenparadijs, maar weet je niet helemaal hoe je het perceel kunt inrichten of loop je vast met je eigen ontwerp? Op deze middag vertel ik je alles over de aanleg van ons eigen paddock paradise en daarna gaan we samen aan de slag met het ontwerp van jouw eigen paddock. Voor deze workshop is het handig als je zelf al wat ideetjes hebt en een begin hebt gemaakt met een eerste schets. Tijdens deze workshop kan ik je verder op weg helpen en gaan we samen je ontwerp verder vorm geven.

Aan het eind van de middag ga je naar huis met talloze leuke ideeën en een schets van je toekomstige paardenparadijsje. Vanaf oktober/november begint het plantseizoen voor bomen en struiken weer, dus na deze workshop ben je helemaal goed voorbereid om je paddock aan te planten.

Er is plaats voor drie tot vijf deelnemers.

Wil je met twee personen aanmelden (voor één perceel)? Informeer dan naar een adviessessie bij Ukie's Paddock Paradise, dat is voordeliger.


Datum:
2 oktober en 5 november 2022
Tijd: 13:00-17:00 uur
Kosten: 99 euro per persoon. Dit is inclusief koffie, thee met lekkers, stappenplan voor het ontwerpen, lijst met eetbare planten en struiken en gebruik van tekenmateriaal. En uiteraard een leuke goodiebag!
Benodigdheden: Een plattegrond en/of tekening van je perceel op schaal.
Locatie: Haarsteeg, Noord Brabant. Het exacte adres krijg je na aanmelding.

Na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. Ik neem binnen enkele dagen contact met je op per mail.